fbpx

14. Kékpántlika az RS Feva csapat szemszögéből – Berta beszámolója

2021. július 24-én rendezték meg az idei Kékpántlikát, a balatonfüredi móló előtti vízterületen. Idén teljesen átalakult a verseny, a hagyományos túra verseny helyett a gyerekeknek egy számukra teljesen szokatlan pályán kellett vitorlázni, két kört. Gyenge, keleties szélben teljesítették a futamot.

1: Bodnár Hanna – Zombor Zóra

3: Petheő Panni – Pelsőczi Rudolf

8: Kovács Áron – Magyar Levente

6048: Schleicher-Nagy Míra – István Laura

Bodnár Hanna – Zombor Zóra: Hanni és Zóri a Kékszalag után bevállalták még a Kékpántlikát is, pechükre mindig a rossz helyeken közlekedtek, ahol nem nagyon volt szél. Azt gondolom, kitartásukról már a tókerülőn is tanúskodták, bár nem futottak be mert kicsúsztak a limitidőből ettől függetlenül nagyon menő, hogy a csajok beültek erre a versenyre is.

Petheő Panni – Pelsőczi Rudolf: Panni kisegített minket, Rudinak sajnos nem volt párja. Nagyon ügyesen vitorláztak végig így megszerezték az első helyezést, Rudi rengeteget tudott segíteni Panninak és természetesen fordítva is. Köszönjük szépen még egyszer Panni!

Kovács Áron – Magyar Levente: Áron és Levi nagyon jó csapatot alkotnak, tartották végig a helyüket különösebb hiba nem volt a gépezetben.

Schleicher-Nagy Míra – István Laura: Lányoknak a rajtokon továbbra is dolgoznunk kell, ennek ellenére nagyon szépen felküzdötték magukat az előkelő 8. helyre. Bár nem volt külön díjazva a legjobb lány csapat, azonban ők lettek a legjobbak.

Gratulálok mindenkinek, ügyesek voltatok! Szépen végig küzdöttétek ezt a széltelen versenyt!