fbpx

A BYC tájékoztatása a klub és a telep további működésről a járványügyi korlátozások tekintetében

Magyarország Kormánya 485/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletével Magyarország egész területére a veszélyhelyzetet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről intézkedett, amelyek tegnap nulla órától léptek érvénybe.

Ezek értelmében:

A telep látogatása a következő döntésig KIZÁRÓLAG a hajók téliesítése és a felszerelések elpakolása, elszállítása céljából történhet!

A Balatonfüredi Yacht Clubban következő döntésig semmilyen rendezvény, oktatás és gyülekezés nem megengedett.

Az ifjúsági és utánpótlás, illetve a szervezett felnőtt edzéseket személyes jelenléttel határozatlan időre, újabb értesítésig a szüneteltetjük. A mostani hétvégi edzéseket már nem tartjuk meg.

A főépület aljában lévő női és férfi mosdók használata áll rendelkezésre, az öltözőket lezártuk. A mosdókban kézfertőtlenítőket helyeztünk el, a higiéniára fokozottan odafigyelünk.

Kérünk mindenkit, hogy a személyes ügyintézést az irodában lehetőleg csökkentsük minimálisra és viseljünk maszkot egymás védelmében.

Az aktuális helyzetet folyamatosan követve és a központi előírásokat betartva, amennyiben további intézkedések szükségesek, a BYC értesíti a klubtagjait, versenyzőit, bérlőit.

Nyomatékosan kérünk mindenkit a saját és társai egészsége érdekben az előírások szigorú betartására! Vigyázzatok magatokra, figyeljünk egymásra!

Együttműködéseteket és segítségeteket megköszönve,

a Balatonfüredi Yacht Club vezetése