fbpx

A FOX Autorent a Balatonfüredi Yacht Club kiemelt partnere

BYC_Smart_oldalaA Fox Autorent és a Balatonfüredi Yacht klub megállapodást írt alá, a London 2012-es program felkészülését megsegítendő feladatok ellátásában. Ennek keretében két jármű, egy Smart és egy VW transporter áll az egyesület szolgálatára.A  Balatonfüredi Yacht Club 16 éve vezeti az egyesületek közötti ranglistát. A kiemelkedő utánpótlás nevelésnek is köszönhetően a London 2012-es játékokon várhatóan hazánkat zömében BYC versenyzők képviselik majd. Az ő utazásukhoz, felkészülésükhöz biztosít komoly támogatást a Fox Autorent, hiszen két járművel is támogatja a hazai és a nemzetközi közlekedési feladatok megvalósulását.

„A FOX Autorent a BYC partnereként különösen fontosnak tartja a tó környékére látogatók méltó kiszolgálását. Jómagam is aktív vitorlázóként hűséges rajongója vagyok a Balatonnak és az itt zajló sportrendezvényeknek. Mi sem természetesebb, mint az olimpiára legnagyobb erőbedobással készülő sportolók mellé álltunk. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy mindezt a 144 éves Balatonfüredi Yacht Club társaságában tehetjük meg” – nyilatkozta Wolfgang Bartesch a FOX Autorent cégvezetője.

BYC_Smart_popsiNagy Attila a BYC elnöke az alábbiakat fűzte hozzá: Hatalmas elismerése az egyesületünkben folyó munkának, hogy van olyan partner, aki értékeli, sőt megsegíti az utánpótlás neveléssel kapcsolatos álmaink megvalósulását. Bízom benne, hogy Londonban megszolgáljuk a belénk fektetett bizalmat, és akár 2016 RIÓ is elérhető közös feladat lehet.”

 

 „Bízunk benne, hogy a BYC jóvoltából az északi parton, a vitorlázás fellegvárában megjelenő autókölcsönző szolgáltatásainkkal nem csak a versenyzők, de a környékre látogató turisták számára is hozzájárulhatunk pár felejthetetlen balatoni pillanathoz” – zárta mondatát Wolfwgang Bartesch.