fbpx

A hétvégén is folytatódtak a BYC Bisztró átalakítási munkálatai

Március 18-án kezdődött az a remek összefogás, amelynek eredményként épül-szépül az új BYC Bisztró. A régi büfé egy jelentősen megnövekedett kiszolgáló pulttal bővül, a megjelenése pedig önmagáért beszél. Az új létesítmény megálmodói nagyon bíznak abban, hogy az új üzemeltető ebbe a fantasztikusan megújuló környezetbe a tartalmat is hozzáigazítja a külsőhöz.

Hercsel Erik, a BYC elnökségi tagja és a kivitelezési munkák egyik főszervezője foglalta össze az elmúlt napok történéseit:

Ezen a héten szerdán és csütörtökön elkészült a tetőszigetelés és befejeződtek a villanyszerelési munkák. Beszereztem a rétegelt lemezeket, amik a tető aljának (előtető) burkolásához kell.

Szombaton ismét egy agilis csapat jött össze, hogy a kellemes tavaszi napon együtt dolgozzon. Seres Józsi és Viktor, ifj. Pataki Attila, Józsa Attila, Kassai Endre, akit a testvére, Lóránt váltott estig. A férfiak csoporta kiegészült egy lelkes hölggyel, Gál Kornéliával.

Megtörtént az anyagok leszállítása, a festékek, csavarok beszerzése, visszaépítettük régi teraszt (a tetőszigetelés miatt kellett korábban visszabontani), a kishangár ajtaját visszacsiszoltuk, újra lazúroztuk, lecsiszoltuk és lazúroztuk az oszlopokat, megtörtént a bisztró mennyezetének lambériázása és az előtetőnek a burkolása.

Vasárnap Seres Józsival és Viktorral hármasban folytattuk a munkát. Befejeztük az előtető burkolását,  kialakítottuk a pult külső lábazatát, a bisztró belső felét, alját leburkoltuk OSB lapokkal és szereltük a belső pultok szerkezetét.

Bízunk benne, hogy hamarosan itt koccinthatunk Veletek!