fbpx

Bagyó Áron és Polgár Lukács nyerte a hétvégi CECC kupát

cecc2Bagyó Áron és Polgár Lukács szerezte meg a győzelmet a hétvégén Tihanyban lezajlott Közép Európai Cadet Kupán. A mai napon a viharos szél miatt nem sikerült futamot rendezni, ám szombaton 3-as erősségű keleti szélben négy kiváló futammal gazdagodhatott a mezőny, így hét futam alapján hirdetett eredményt a rendezőség.

Az élen a hazai kettős, Bagyó Áron és Polgár Lukács végzett, akik a második versenynapon is kiválóan vitorláztak, s három győzelemmel és egy második helyezéssel zárták a napot, mellyel 11 pontos előnyre tettek szert a második helyezett lengyel kettőssel, Kania David-dal és Madon Kacper-rel szemben. A bronzérmet pedig Munka Márton és Kanyicska Márk szerezte meg Bors Máté és Horváth Balázs előtt. Az ötödik helyre lépett előre a második napon nyújtott remek teljesítményének köszönhetően a Kristóf Júlia-Varró Gábor duó, míg a hatodik helyen is egy vegyes páros, Simó Márton és Molnár Zsófia végzett.

A négy fordulóból álló CECC kupa összesített listáján, – melyet négy ország, Németország, Csehország, Lengyelország és hazánk egy-egy versenyének összesítése ad – idén csupán három érvényes regatta szerepel, mivel a csehországi fordulón csupán két futamot sikerült lebonyolítani, így a kiírások értelmében az nem számítható bele az összesítésbe.

A CECC kupa versenysorozat végső győzelmét a lengyel Kania David-Madon Kacper kettős szerezte meg Bagyó Áronék és a Bors Máté-Horváth Balázs kettős előtt, akik a serdülők versenyének ezüstérmesei lettek a lenyel Kania-Madon duó mögött.

EREDMÉNYEK CECC kupa 4. fordulója, Tihany

CECC kupa versenysorozat összesített eredménye, össztett

CECC kupa versenysorozat összesített eredménye, serdülők