fbpx

Balaton Jégnapok – Henri Lloyd DN Nyílt Regatta

Az a megtiszteltetés ért, hogy több kerek évfordulót is ünnepelhetünk ebben a szezonban. A magyar osztályszövetség 40, maga a DN, mint találmány pedig 80 éves lett. Ennél kevésbé ismert tény, hogy 1937 elején tartották az első magyar one-design jégvitorlás versenyt is, az akkori Balatoni Jégnapok keretein belül. Ezt a hagyományt szeretnénk most feleleveníteni.

Akik mostanában követik tevékenységünket már tudják, hogy eddig is mozgalmas volt ez a hét. A 150 éves Balatonfüredi Yacht Clubbal közreműködésben múlt hétvégétől Balatoni Jégnapokat rendezünk ifjúsági jégvitorlásoktatással, bemutatókkal és egyéb sport és kultúrális programmokal megtűzdelve. Ezen eseménysorozat egy újabb akkordjaként szeretettel várunk minden kedves sporttársunkat január 28-ánmost szombaton a Henri Lloyd DN Nyílt Regattára! A verseny helye a BYC előtti jég területen lesz kijelölve, regisztráció a klubban.

A versenyt a KWINDOOn keresztül is követhetik tesztfázisban egy közös fejlesztés keretein belül, ezért kérjük versenyzőinket, hogy használják az applikációt.

 

Versenykiírás letölthető innen.

A versenyszabályok megtekinthetők-, illetve tudásotok tesztelhető a IDNIYRA honlápján lévő interaktív tananyagok és tesztek segítségével.

 

Jó szelet és biztonságos versenyzést kívánok!

Pataki Attila István
Nemzeti Titkár
M-101