fbpx

Balatonfüredi Yacht Club – elnöki változások

Tisztelt Klubtársaim!

Szeretnélek jómagam tájékoztatni titeket a tényről – pénteken a Balatonfüredi Yacht Club elnökségi értekezletén bejelentettem lemondásomat az elnöki pozícióról, melyet a testület egyhangúlag tudomásul vett.

Ahogy a Süsü a sárkány című bábjátékban a Jó Királyfi énekelte – „rendelkezzél fegyveremmel, rendelkezzél hű szívemmel”, hát valahogy így vagyok én is szeretett egyesületünkkel. 1986-ban befogadott, és azóta rosszban – jóban velem volt, s van. Egy percig nem volt kérdéses, hogy amikor és amint csak lehetőségem engedte, örömmel szolgáltam a BYC különböző ügyeit. Remélem talán ebből ti is éreztetek valamit…Nincs ez napjainkban sem másként, ám ahogy a gazdasági és társadalmi igények, szerepek változtak, úgy gondoltam ezt illik lekövetni egy társadalmi szervezet élén is. Ennek megfelelően döntésemmel szeretnék teret biztosítani olyan lehetőségeknek, melyek révén legalább annyi munka és forrás érkezik az elkövetkezendő időszakban is a Balatonfüredi Yacht Club céljai megvalósítása érdekében, mint az irányításom alatt tüsténkedő elnökség alatt. Ennek megfelelően a közeljövőben – ahogy ilyenkor lenni szokott – közgyűlést tartunk, és választunk a helyemre új elnököt. Személyem – ahogy eddig is – örömmel áll az egyesület szolgálatában, természetesen amennyiben erre igény van.

Köszönöm nektek, hogy ez eltelt pár évben elviseltetek, támogattatok, és bízom benne, hogy továbbra is hasznos része lehetek szeretett egyesületünknek egyszerű, bár kicsit kajla sporttársként.

Barátsággal:

Rozsda