fbpx

Bejelentkezünk – 470 junior VB Medenblik

17 oras hal’Istenek esemenytelen utazas utan megerkeztunk a vb szinhelyere. Elfoglaltuk a szallasunkat, ami cimben egyezett az elolegesen lefoglalt helyszinnel, csak nem a kempingben jelentkeztünk be, hanem a bungallós részen – így két napig kerestek bennünket, hogy miert nem erkeztunk meg.

Gyors kaja es regeneralodas utan lepakoltuk a hajokat es a motorost, majd felkeszultunk testeben es lelekben a masnapi felmeresre es regisztraciora.A felkeszulest ez esetben az jelentette, hogy gyorsan beirtuk magunkat a lista elejere reggel 9-re. Remelem minden rendben lesz es tudunk majd vitorlazni is.

2011.07.20.

A mai nap terve femeres (gyorsan) es vitorlazas volt.Mindketto megvalosult, majdnem a tervezett utemben. A felmeresen 2 hajonk teljes (Pech,Gyorfi) , 3 (Gyapjas,Gond,Sipos) reszleges felmeresen esett at.

A kis korrekciok utan, gyakorlatilag gond nelkul atjutottunk. Benieknek kellett a hajoba 3o dkg, ill. a kormanyra 0.06 dkg!!!!, a kormanyukon uj furatot kellett csinalnunk, mert a regi nem felelt meg a felmeroknek.

A felmeresek utan delutan vitorlaztuk 2 orat, hogy kicsit felfrissitsuk az elhalvanyodott mozgaskepunket. A holnapi napon rendezik a probafutamot, mi elotte tervezunk egy kis vitorlazast is.

 udv Bigi