fbpx

BYC-esek a koalák földjén – álomvilág Cápa mesével

DIDÓ – A rendkívül fárasztó és hosszú repülőút után lassan sikerül ténylegesen kipihenni és átállítani magamat az itteni időzónába. Bár ezen a fantasztikus helyen nehéz megkülönböztetni, hogy mikor van ébren és mikor álmodik az ember… Ennél pazarabb körülményeket már talán el sem lehet képzelni. A szállásunk is kifogástalan, a házigazdáink pedig rendkívüli emberek!

Hogy tovább vigyem ezt a már-már giccses ívet, az eddig eltelt napok alatt napsütés, kellemes meleg és gyönyörű 20 csomó körüli szél fújt minden áldott nap, amit helyiek csak Frementle Doctornak hívnak. Ilyen háziorvost én is szívesen elfogadnék…:)

A regenerálódós, helyismerkedős napokat mától felváltja az utolsó, finomító hajrá a Vb kezdete előtt!

Egy héttel a Világbajnokság kezdete előtt, ma kétség kívül egy jól megtermett fehér cápa társaságában edzett az egész RS:X flotta. A partról is jól megfigyelhető volt a fenyegető uszony, amely aggodalomra okot adó közelségbe került többekhez, pl. az éppen partra érkező spanyol világbajnok szörfös hölgyhöz. A vizet folyamatosan pásztázó helikopter pedig utána hosszasan követte a tengeri ragadozó mozgását.

Mivel védett állat errefelé, így nem is tudom, hogy mit tudnának onnan a magasból csinálni, ha valami történne odalent…

A nyugtalanító az egészben az, hogy ezek szerint az állatot abszolút nem zavarja a sok edzőmotoros, vitorlázó, cikázó szörfös…sőt, talán éppen ez vonzza. Vagy csak ő is lelkes önkéntes, aki a vb felejthetetlenné tételében közreműködik…:-p

Minden esetre, én készen állok a CSATÁRA!:) Lesz tengeri moszat, nagy fehér cápa és egyéb viszonylag gyorsan mozgó hatalmas hajók, amik nehezítik majd a dolgunkat.

Ez aztán a kihívás! Ollé!:)

További képes beszámoló itt található.