fbpx

BYC Kupa – Olympic Hopes Regatta második nap

_F8K6629.previewHármas É-ÉNY-i szélben folytatódott szombat reggel a BYC Kupa – Olympic Hopes Regatta. A megszokotthoz képest viszonylag későn, 11-kor indították a rajtot, tekintettel, hogy más nagyhajós verseny is zajlott a füredi öbölben.

Így sajnos a szombati második futam indítása után nem sokkal már nagyon leállt szél, az „A” pályán induló hajóosztályoknak a futam felénél lelőtték a versenyt, míg a „B” pálya versenyzői zömében befutottak, de végül a rendezők törölték ezt a futamot.

Miután végleg lelőtték a szombati versenyt és egy-két óvást is lebonyolítottak, 18:30-kor Tészta Partyval vártuk a gyerekeket, emellett meglepetés programokkal színesítettük az estét. A jókedv fokozása érdekében a vacsora előtt Mag Andrea fotóit vetítettük az elmúlt két nap történéseiről. Meghívtuk a négyszeres olimpikon szörföst, Gándorfalvi Áront és a Kékszalagon katamaránnal induló Vándor Róbertet. A gyerekek beszélgethettek velük és feltehették nekik kérdéseiket. Emellett HARIBO gumicukrokat és Kékszalag könyveket osztottunk ki a bátran faggatózó ifjoncok között.

Jó szelet holnapra!

S.D.

 

Előzetes eredmény 2010 június 19