fbpx

Edzőtábor Cipruson – A Vadnai testvérek felkészülése

Legutóbb a Miami Világkupa után beszélgettünk Vadnai Benjaminnal és Jonatánnal. Akkor már tudtuk, hogy pihenésre nem lesz sok idejük, hiszen pár nappal a verseny után már a bevett menetrend szerint kell folytatniuk idei felkészülésüket. (Az erről készült cikket itt olvashatod el) Mostanra túl vannak egy edzőtáboron, sőt, már a következő állomás felé vették az irányt. A fiúk jóvoltából megtudhatjuk, mivel telt az idő Cipruson.

Benjamin és Jonatán február 10-én repültek ki Ciprusra. Az edzőtábor a fizikai felkészülésről szólt, ezt segítette a szinte minden napos kifújt 15+ csomós szél. Nagy csapattal vitorláztak együtt, a szokásos csapattagokon kívül két japán és egy olasz versenyzővel. Ez lehetővé tette a rajtok gyakorlását, és a kis mezőnyös stratégia finomítását.

A program:

8:00 Csörög az ébresztő

8:30-9:30 Bemelegítés

9:30 Reggeli

11:00 Klubban videóelemzés

12:00-15:00 Vitorlázás

16:00 Ebéd

18:00-19:30 Recovery bicikli, a vitorlázás erősségéhez függő edzés, nyújtás

20:00 Vacsora

23:00 Alvás

REPEAT X 14

Az edzőtábor két hétig tartott, az utolsó három napon gyengébb szél fújt, így még erősebb parti edzéssel kompenzálták az erős szél hiányát. A Benjamin és Jonatán február 24-én repültek haza, saját megítélésük szerint rengeteget erősödtek és fejlődtek.

Ciprus után irány Horvátország, a fiúk majdnem a teljes márciust Splitben töltik.

A Vadnai testvérekkel kapcsolatos további aktualitásokért kövess minket Facebbokon, vagy Instagram oldalunkon!

https://www.instagram.com/p/Bf6c4Thg8ot/?taken-by=sailingbyc