fbpx

Elnöki meghívó a BYC 150 Reformkori Bálra

Kedves Klubtagjaink, Hajóhelybérlőink és Barátaink!

Ahogy azt szeptemberi programajánlónkban is olvashattátok, hamarosan ismét alkalmunk lesz együtt ünnepelni Clubunk fennállásának 150. évfordulóját.

Balatonfüreden három napon keresztül a reformkorról szól majd minden. 2017. szeptember 22-24. között Romantikus Reformkori Fesztivál keretében várják az érdeklődőket, látványos irodalmi, tánc-, népművészeti és szórakoztató múltidéző programokkal. Jelmezes felvonulás, gasztronómiai verseny, vetélkedők, reformkori ételek kóstolója – csak néhány a fesztiválprogramok közül.

A háromnapos programsorozat kiemelt eseménye lesz a Reformkori Bál, melyet a 150. éves balatoni vitorlázás jegyében szervezünk. 2017. szeptember 23-án szombaton, este 7 órai kezdettel az Anna Grand Hotel dísztermében várjuk szeretettel minden kedves Klubtagunkat, Hajóhelybérlőnket és Barátunkat. Mindenkit bíztatunk, hogy a bálon korhű ruhában jelenjen meg, így még inkább átélhetjük a reformkori hangulatot. A korhű ruhák bérlésében kollégáink örömmel segítenek.

A bálon a Madarak zenekar gondoskodik az egész estés jó hangulatról. A báli belépőjegy ára 12 900 Ft.

További információ és jelentkezés a +36 87 580 480 / +36 30 758 3585 telefonszámokon, vagy a tdm@balatonfured.info.hu e-mail címen.

Találkozzunk a bálon, ünnepeljünk együtt minél többen!

Üdvözlettel,

Gerendy Zoltán

elnök