fbpx

Fertő-tavi OP ranglista versenyen voltunk

A hétvégén rendezett Fertő-tavi Decathlon OP ranglista versenyen szuper BYC-es eredmények születtek.
Soma Sigmond ezüstöt nyert serdülők között, Borbás Buda bronzérmes lett és a versenyen megszerezte élete első futamgyőzelmét is.
Díjazott lett még korosztályban Laczkó Dávid 4. helyen és Demjén Olivér 6.helyen.
Kálmán Kori remek helyezésekkel, többek közt egy 2-kal, ezüstérmet nyert az ifi lányok között, ahol Szepessy Anna lett a 6. és egyben első top10es futameredményét is megszerezte.
Fodor Ákos szép teljesítménnyel, több top10es helyezéssel a 15. helyen végzett, ezzel ismét javítva idei ranglistahelyezésein.

A BYC-es Optimist B csapat is szépen szerepelt a hétvégi ranglista versenyen Sopronban.  Kiemelkedően teljesített Rácz Miska, aki az előkelő 32. helyen végzett egyenletes teljesítménnyel, valamint Lackó Sára, aki 34. helyen végzett, így a dobó második fokára állhatott serdülő lány kategóriàban.

Szépen teljesített Bodnár Hanni is aki díjazott lett 4.-ként serdülő lány kategóriában, Kiss Bulcsú, aki a nagy szeles napot egyenletes teljesítménnyel kitűnően végigküzdötte, Gerendy Anna, aki a csapat egyik legjobb futameredményét érte el a 17. hely megszerzésével. Lilla sajnos technikai okok miatt nem tudott 3 futamon vitorlázni, de utolsó napi vitorlázása neki is meggyőző volt.

Gratulálunk Mindenkinek!