fbpx

Füred Kupa One Design Trophy Kupa Forduló a hétvégén

Füred Kupa… ismerősen csenghet a verseny neve. Idén immár 13. alkalommal, augusztus második hétvégéjén ismét a nagyhajóké lesz a főszerep: 2016. augusztus 13-14-én, szombaton és vasárnap kerül lebonyolításra a hagyományos Füred Kupa, amely a One Design Trophy következő állomása is egyben.

A nagyhajós pályaversenyen idén 10 osztály, nevezetesen a 8mOD, 11mOD, Asso99, Elliott770, J/24, Melges24, Nautic, Scholtz22, Sudár Regatta, X-35 osztályok képviselői versenyeznek két up-and-down pályán a Balatonfüred előtti vízterületen. A résztvevő osztályok közül sokan a két hét múlva induló Országos Bajnokságukra készülnek, így az esemény kiváló alkalom a csapatok és a manőverek tökéletesítésére az év fő versenye előtt.

Döntsünk idén is rekordot: a tavalyi évben rekordlétszámú induló, 9 osztály, 71 egysége versenyzett. Reméljük, idén is hasonlóan szép számú résztvevőt köszönthetünk a versenyen.

Nevezni kizárólag a VIHAR rendszeren keresztül lehetséges. Azok az egységek, ahol már most minden résztvevő rendelkezik a szükséges engedélyekkel, kedvezményes nevezési díj fejében nevezhetnek 2016. augusztus 11-én 23:59-ig. Nevezni természetesen a helyszínen is lehetséges: pénteken este 18:00-21:00 óra között és szombat reggel, 7:30-8:00 óra között vár Benneteket a BYC versenyiroda a klubház emeletén.

Várunk Benneteket szombaton 10:00 órakor a rajtnál!

További információkért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Balatonfüredi Yacht Club

8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u. 2.

E-mail: byc@byc.hu

Weboldal: www.byc.hu

A versenykiírás ITT érhető el.