fbpx

GOBOATING – A magyar vitorlázás nyílt napja

A Magyar Vitorlás Szövetség a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai támogatásával 2019. június 6-án ismét megszervezi a GOBOATING elnevezésű rendezvényét, „a Magyar vitorlázás nyílt napját”.

A vitorlás nyílt nap programját 2017 óta az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Olimpiai Bizottság is támogatja, amely azt mutatja, hogy a GOBOATING nap kiemelten fontossá vált a hazai sport világában.

Az ötödik éve nagy sikerrel szervezett programban – az egész országban – egy időben, 20-22 vitorlás képzőhelyen 1500-2000 diák ismerkedhetett meg a vitorlázással, kiváló versenyzőink, olimpikonjaink vezetésével, a klubok edzőinek irányítása mellett.

A GOBOATING napon a szövetség szakmailag elismert VITORLÁS SULI programjához csatlakozott vitorlás iskolák valamint a résztvevő utánpótlás-nevelő egyesületek, a környékükön lévő iskolákból meghívják a vitorlázás iránt érdeklődő 9-18 éves fiúkat és lányokat, hogy bemutassák nekik a vitorlázást, játékos programok kíséretében.

Kérjük Önt, hogy támogassa kezdeményezésünket! Célunk, hogy minél több diák megismerkedhessen avitorlázással,valamintakörnyéksportolásilehetőségeivel.Jelen levelünkkel egy időben eljuttatunk Önökhöz egy plakátot és ismertető anyagokat a GOBOATING nappal kapcsolatban, hogy a program részleteit minél jobban bemutathassuk.

Várjuk Önöket és tanulóikat, a GOBOATING helyszínein szerte az országban, és reméljük, minél több az Önök intézményébe járó gyermeknek adhatunk maradandó élményt és mutathatjuk be sportágunkat.

További információ: www.hunsail.hu | www.vitorlázzithon.hu | Jelentkezés: e-mailban: bakoczy@hunsail.hu, vagy az önökhöz legközelebb eső Vitorlás Suliban, képzőhelyen személyesen. A résztvevő Vitorlás Sulik elérhetősége a mellékelt ismertető anyagban megtalálható.

Bővebb információ:

https://vitorlazzitthon.hu/esemenyek/goboating/

https://www.facebook.com/events/388647241687223/