fbpx

Hétvégi szereplésünk a CECC kupán Tihanyban

3 ország 24 egysége állt rajhoz a négy versenyből álló sorozat befejező versenyén Tihanyban.
A három napos versenyen, az első napon gyenge szélben 3 futamot sikerült lebonyolítani. A harmadikban sajnos a leálló szél miatt a mezőny többsége nem tudott befutni a meghatározott időn belül.

A második napon nagyon jó, 10-14 csomós K-i szél érkezett: 4 futam megrendezése után vitorlázhatott a mezőny a partra. Az utolsó vasárnapi napon a rendezőség az időjárásra való tekintettel nem rendezett futamot, így maradt a 7 futam alapján kialakult eredmény.

Kristóf Julcsi- Varró Gergő párosunk kiegyensúlyozottan és eredményesen vitorlázott végig a versenyen. Az első napon is volt jó futamuk, de a második napon nagyon magukra találtak. Ráéreztek a szél változásaira, és magabiztosan versenyezve  két 3. helyet is szereztek egy 5. és egy 7. hely mellett. Ezzel az összetett lista 5. helyét, míg serdülő korosztályban a 3. helyet szerezték meg.

Julcsiék az összetett verseny (CECC) serdülő osztályában is a harmadik helyen végeztek.

Fabacsovics Márk – Héjja Marcell ott folytatta ahol a bajnokságon befejezték. Márk a lee rajt specialista. Egész verseny alatt csak leeben rajtoltak, de ott nagyon jól. Több futamban is jól fizetett ez a taktika, így előkelő helyeken értek fel az első bójához. Sajnos rutintalanságuk miatt lassan hátrébb csúsztak a mezőnyben, de így is nagyon szép eredményeket értek el.

Varró Gábor – Váradi Miklós alkalmi párost alkotva első nap még csak keresték az összhangot. A második napon ők is magukra találtak és szépen vitorlázva nagyon eredményes futamaikvoltak.

Németh Marci – Cseri Dani sajnos csak az első napi futamokon tudott részt venni, így nekik nem volt esélyük az eredményes szereplésre.

 

A vasárnapi díjkiosztó ünnepség méltó volt az egész versenyen biztosított parti háttérhez: partra érkezéskor süti és tea várta a gyerekeket utána pedig vacsival kedveskedtek nekik. Pénteken különböző játékokon tesztelhették ügyességüket.

Minden versenyző értékes ajándékokkal térhetett haza.

Ez a verseny volt az első, de reméljük, hogy nem az utolsó gyerekverseny ezen a helyszínen.

Köszönet THE csapatának ezért a remek hétvégéért!