fbpx

Ifj. Galgóczy Tamás

Galgoc_1.previewVitorlázik a klubban egy srác, akit mindenki ismer. Akár fiatalt, akár idősebbeket kérdezek a telepen, vagy így vagy úgy, de hallottak már Róla. Amellett, hogy vitorlázik és versenyzik a többiekkel, mindig ő viszi a prímet ha csintalanságról van szó. Ennek ellenére mindenki nagyon szereti, mert olyan amilyen. Télen, amikor nyugalom honol a balatonfüredi telepen, nem sokat hallani a vitorlázókról. De Ő ebben is más. Ha nem vitorlázik, akkor éppen az adott évszakhoz igazodva más sportágakban ér el kiváló sikereket és az idei sem az első ilyen év. 2010-ben a diákolimpia III. korcsoportos országos döntőn, Alpesi Sí „EK” kategóriában első helyezést ért el. Aki a vízen csúszkál nyáron, annak majdnem, hogy kötelező a víz másik halmazállapotú felszínén való csúszkálás. És ha valaki ezt ilyen kiváló eredménnyel teszi, akkor dícséret illeti!

Galgoc_2.preview

Még mindig ugyanarról a srácról van szó, akiről mikor kitavaszodik új hírek érkeznek. Diákolimpia III. korcsoport országos döntő, férfi kard kategória: ötödik helyezés. Ezt már kicsit nehezebb összerakni, hogy a kard, hogyan passzol az előző két sportághoz, de úgy látszik kiválóan!

Ezt a fiatal Úriembert úgy hívják, hogy ifj. Galgóczy Tamás, ismertebb nevén „Galagonya” . Nagyon büszkék vagyunk rá és reméljük, hogy a sok sportág eredményes üzése közül a vitorlázás kövezkezik, ugyanis most ennek jön a szezonja…

 

Gratulálunk a szép sikerekhez!!!