fbpx

Kedves Barátaim és Mindenki, aki segít és gondol rám!

andrisHálásan köszönöm Mindenkinek azt a rengeteg segítséget és odafigyelést, érdeklődést, amiben részem volt az elmúlt három hónap során! Nagyon sokat jelentett és jelent az első perctől kezdve a Család, Móni, Sanyi, Bálint, Barna, Géza, Rita együtt érző támogatása és segítsége! Nem volt könnyű az elején, de ez átsegített a nehezén. Köszönöm mindazoknak, akik hívtak mikor a telefont sem tudtam felvenni és üzentek, meglátogattak a kórházban. A teherautót, amivel a kórházi ágyat hozták haza és rakták össze: a Dorsia Csapat akik egy emberként állnak mellettem és vitorláznak értem. Azóta látom a vizet az ablakból, innen néztem az Évadnyitót is. Nagyon jól esett és sok erőt adott az elmúlt hét vége, ahol hála a szervezőknek a BYC-ben (ahol felnőttem): Makai Gabiéknak, Hercsel Eriknek, Dávid Julinak és a J24-es csapatnak, akik rengeteg segítővel kitalálták és leszervezték a Földvári versenyt és a Fehérszalag szakaszt. Köszönet Litkey Farkasnak és a Vitorlás szövetségnek, Hantó Pistinek, Igali Csillának, Szoják Balázsnak és a többi szervezőnek!

Végig izgultam az ablakban távcsővel a versenyt, nagyon szép volt,köszönöm Mindazoknak akik elindultak rajta katamarántól-YSlll-ig,klasszikustól-karbonig!

Köszönöm Bécinek, a Sparinak és az összes OD osztálynak akik ebben a jó szélben versenyeztek értem Földváron! Hallottam jó kemény volt, igazi Asso-s idő!

Még sok türelemre van szükségem, de így sokkal könnyebb! Megható ez az összefogás, büszke vagyok, hogy ez az élet sok más területéről eltűnt és lebecsült erény a vitorlázókban megvan, és nem hagyják magára a társukat a bajban!Büszke vagyok rá hogy közétek tartozom!

 Igyekszem mindent megtenni a mielőbbi gyógyulásért, hogy visszatérhessek a vízre, a kikötőkbe,a hajókra Közétek!

Külön köszönöm a Balatonfüredi mentősök segítségét, valamint a Veszprémi Kórház Trauma intenzív osztály orvosainak és nővéreinek áldozatos munkáját, amit megtettek értem nap mint nap mint Édesapámért évekkel ezelőtt, akinek az ágyán feküdtem 2 hétig.

Köszönettel Mindenkinek!

András