fbpx

Meghívó és elnöki levél a 2014. 07. 19-i klubház avató ünnepséghez

2014_07_16_BYC_0031kicsiKedves Klubtagok!

Új klubházunk hivatalos átadásával lezárul egy közel tíz éve tartó, nem kevés időt és erőfeszítést igénylő, de látványos építkezési folyamat, amely során klubunk telephelye teljesen megújult és mára az egyik legkorszerűbb vitorlás létesítmény lett a Balaton partján.

A sikeres támogatási modelleknek köszönhetően ezek a beruházások – melyek összértéke több mint 600 millió Ft volt – a tagság anyagi terheinek érdemi növekedése nélkül valósultak meg.

Ez óriási teljesítmény minden közreműködő korábbi és jelenlegi klub tisztségviselőtől, a beruházásokban részt vállaló tagjainktól és munkavallóinktól, a beruházást segítő helyi és pénzügyi vezetőktől, amiért mindnyájukat nagy köszönet és elismerés illeti!

Köszönjük!

Külön megilleti a köszönet ügyvezetőnket, Böröcz Istvánt, aki az elmúlt években a beruházások napi részfeladatait oldotta meg sikeresen úgy, hogy közben klubunk egyre rangosabb hazai és nemzetközi versenyeket tudott elismerésre méltó módon megrendezni, valamint meg tudta tartani vezető helyét a legeredményesebb vitorlásklubok között.

Nagyon komoly eredmények ezek és egyben kiváló alapot biztosítanak az elkövetkező időszak fejlődéséhez.

Mostantól azonban – kihasználva a megújult környezetünk adta ideális lehetőségeket – energiáinkat a jelenleg még kevésbé látványos klubéletünk igényeitek szerinti megújítására kell fordítanunk.

Ennek egyik alapköve a hagyományainkra épülő, de a jelen elvárásainak is megfelelő értékrendünk megszilárdítása, valamint egymás kölcsönös megbecsülése és tisztelete.

Erre kell épüljön a generációkat és különböző érdeklődési köröket átfogó belső klubéletünk felpezsdítése, amely lehetőséget ad a tanulásra, kikapcsolódásra és egymás jobb megismerésére.

Remélem, a belső megújulásunkhoz nem lesz már szükségünk újabb tíz esztendőre, külső vállalkozókra, támogatókra, de biztosan szükségünk lesz a belső együttműködésre és összetartásra!

Rajtunk a sor, hogy megmutassuk, tudunk élni kiváló lehetőségeinkkel!

Folyamatosan tapasztalom, hogy kívülről nagy megbecsülésnek, tiszteletnek örvendő vitorlásklub vagyunk, egyre több jelentkező keresi a tagfelvételi, hajótárolási és képzési lehetőségeket nálunk.

Célunk – ezt követjük az Elnökség munkája során is – hogy minden tagunk büszke legyen a BYC-hez tartozására, ennek megfelelően képviseljen mindnyájunkat a hazai és nemzetközi vitorlás társadalomban és megtalálja örömét a vitorlázás bármilyen formájában.

Amennyiben sikerül együtt végig vinnünk ezeket a fontos belső változásokat az elkövetkező pár év alatt, úgy méltó módon – immár kívül és belül is megújulva – tudjuk majd megünnepelni a BYC fennállásának közelgő 150 éves évfordulóját is.

Teendőnk van bőségesen, ezen fog az Elnökség dolgozni az elkövetkező időszakban és ehhez várjuk a Ti együttműködésetek is!

_original

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Engedje meg, hogy a fenti meghívóhoz kapcsolódóan sok szeretettel meghívjam Önt és kísérőjét a Balatonfüredi Yacht Club elkészült beruházásának avató ünnepségére.

Az ünnepség

–          helyszíne: Balatonfüredi Yacht Club (8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u. 2.

–          időpontja: 2014.07.19. 12 óra

A hivatalos ünnepség után jelenlegi és volt klubtagjaink részére egy kötetlen beszélgetést, régen várt találkozást is szeretnénk közösen megélni, melyhez szívesen fogadjuk az otthon egymásnak elkészített étel-italokat.

Megtisztelő jelenlétére számítva, kérjük, részvételi szándékát 2014.07.18. péntek 12 óráig az alábbi elérhetőségek egyikén jelezni szíveskedjen:

–          e-mail: byc@byc.hu

–          telefon: 06-70/600-4544

Üdvözlettel:

Gerendy Zoltán
elnök

Balatonfüredi Yacht Club