fbpx

Micsoda nap a BYTE VB-n

Joni - Mári_0 (1) Már csak egy nap van hátra az Amerikában, Newport-ban zajló BYTE CII világbajnokságból, amely egyben kvalifikációs verseny is a 2014-ben, Kínában megrendezendő Ifjúsági Olimpiára.

Mári és Joni az utolsó előtti napon is remekeltek. A napot parti halasztással kezdték, majd 3 gyenge szeles futamot bonyolított a rendezőség, így jelenleg 11 futammal a hátuk mögött várják a mai, mindent eldöntő (vagy már nem?!) utolsó napot.

A 9-10. futamban Jonatán a jelenleg második helyen álló amerikai Henry Marshallal keményen küzdött a gyenge szélben, és két 17. helyet szerzett. A 11. futamban azonban ismét a top 3-ban végzett – másodikként szelve át a célvonalat – így tovább növelte előnyét az amerikaival szemben – 12 ponttal áll az élen.

A lányoknál Mári bravúros eredményeket szerzett- a 9. futamot megnyerte, a 10. futamban 4. helyen végzett, a 11. futamban elért eredményét (OCS) ejtette. A tegnapi napi eredményeivel Mári felkúszott a lány ranglista 2. helyére, és csupán 6 ponttal van lemaradva a holland Odile Van Aanholt-tól. Összetettben jelenleg a 6. helyen áll, 1 ponttal lemaradva az ötödik helyen álló versenyző mögött. Még bármi megtörténhet…

Jó szelet Mári és Joni a mindent eldöntő futamokhoz, hajár magyarok!

Eredmények összetett

Eredmények lányok

Fényképek

Verseny honlapja 

Verseny FB oldala