fbpx

MVM Laser flottabajnokság

mvm vad Csomesz beszámolója az MVM Flottabajnokságról

Június 17-19. között rendezték a már hagyományosnak mondható Laser flottabajnokságot Balatonfüreden.
Az utóbbi években megszokott magas szintű vízi és parti rendezés az idén sem maradt el. Köszönet az MVM SE rendezői, szervezői stábjának.Sajnos az időjárás nem volt kegyes a szervezőkhöz és „csak” 3 futamot sikerült lebonyolítani. Kedden délután megérte a késői halasztás, mert a megérkező DNY-i szélben 2 remek futamot tudtak tartani.
Ebben fiataljaink (12 laser indult a BYC színeiben) remek eredményeket értek el.

Vadnai Jonatán az első helyről, Scharf Máté a negyedik, Galgóczy Tamás pedig a harmadik helyről várta a folytatást. Első versenyét teljesítő Szemes Bence 24. helye is figyelemre méltó.

Szerdán az előző esti futam után kora reggeli keleti szélben bízva 9 órakor volt rajt. Ennek meg is lett az eredménye. Egy futam lebonyolítása után a szél sem gondolta, hogy többet kell vitorlázni. Sajnos innen már csak a remény maradt a folytatásra.

Versenyzőink közül többen ebben a futamban még tudtak javítani az előző napi eredményeiken, már akinek lehetett. Jonatán magabiztosan nyert még egy futamot, esélyt sem adva ellenfeleinek. Galgóczy Tomi is egy első hellyel biztosította be az összetett második helyét. Scharf Máté megtartotta a negyedik pozícióját.

Jámbor Attila az előző naphoz képest kiemelkedő eredménnyel zárta ezt a futamot.

4.7-es fiataljaink közül ebben a futamban Váradi Miki remekelt.

A rendezők ezzel a három futammal a maximumot hozták ki ebből a három napból.
Versenyzőink csütörtök kora délután egy színvonalas díjkiosztó ünnepségen vehették át megérdemelt értékes nyereményeiket.

Gratulálunk!

Eredmények, fotók:

http://www.mvmse.hu/VitorlasSzakosztaly/CMS.aspx?PID=101&al=mvm_laser_flottabajnoksag_2014