fbpx

Nagycsaládos gyerekek táboroztak a BYC-ben

Balatonfüreden 15 éve működik a Nagycsaládosok Szivárvány Egyesülete 72 tagcsaláddal, 295 fővel. Sok közösségi munkát végzünk, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület nevében mi folytatjuk az élelmiszermentést, adománygyűjtést-osztást. Előadásokat szervezünk, óvjuk és védjük a nagycsaládos értékrendet, a gyermekeket, az időseket, a családokat. Jó kapcsolatot ápolunk más civil szervezetekkel, helyi intézményekkel. Nyári tábort szervezünk rászoruló gyermekeknek, élményt ajándékozunk azoknak, akik másképp nem jutnának el Magyarország gyönyörű szép vidékeire, tájaira.

Nemrég hatalmas ajándékot kapott egyesületünk, 6 gyermek részt vehetett a BYC kezdő vitorlás táborában 2020. június 15-19-i héten.

Kirobbanó sikere volt a gyermekek körében, öröm volt hallani a résztvevőket, amelyet szeretnék megosztani.

A gyermekek beszámolója:

A Nagycsaládosok Szivárvány Egyesületének tagjaként hatalmas öröm érte családunkat. 3- an részt vehettünk a Balatonfüredi Yacht Club által szervezett vitorlás táborban a múlt héten.

Szeretnénk megköszönni Böröcz Istvánnak ügyvezető igazgató úrnak, hogy részt vehettünk a Balatonfüredi Yacht Club által szervezett vitorlás táborban. 

Felejthetetlen élményeket és TUDÁST szereztünk a hét alatt a vitorlázás elméleti és gyakorlati tudnivalóiról. Csodálatos környezetben, elképesztően magas színvonalú szakmai tudással és felszerelésekkel képzik a BYC-ben a jövő vitorlázóit! Szeretnénk köszönetet mondani Németh Marcell táborvezetőnek, aki minden nap, nagy odafigyeléssel és szakmai tudással segítette, hogy elsajátíthassuk a vitorlázás ismereteit. A segítők is nagyon kedvesek voltak velünk, hamar összebarátkoztunk velük. Az ebédet minden nap alig vártuk, olyan finomakat ettünk a Vitorlás étteremben. A napi program mozgalmas és elképesztően érdekes volt. Az idő nem mindig kedvezett, de mindig volt valami teendő addig is míg nem jött szél vagy egy kis nap. Mindenkire odafigyeltek és megdicsérték akkor is, ha az a feladat sokadik alkalommal sikerült.

Egyszóval FANTASZTIKUS tábor volt, csak ajánlani tudjuk és reméljük, hogy máskor is és másoknak is adódik ilyen lehetőség!

Életünk egyik legmeghatározóbb hetét élhettük át, ahol beleszerettünk a vitorlázásba és büszkék vagyunk arra, hogy a BYC-ben sajátítottuk el a kezdő vitorlázás ismereteinket.

Köszönjük a BYC által szervezett csodás tábort!

Panni, Lili, Hédi