fbpx

Nanjing-ból jelentkezünk

megnyito2 Csomesz jelenti Nanjing-ból: „A fiataloknak sok lehetőségük nincs edzeni a verseny helyszínén, de azt a kevés időt maximálisan kihasználják. Egy nap szerelés után első nap 10-13 csomós szélben kezdtük meg az edzést, ami rohamosan csökkent. A 3 órás edzés végére 2-3 csomó fújt. Több nemzettel sikerült összeállni és úgy edzeni. Második napon 1-2 csomós szélben edzettünk délután, mert csak foltokban volt szél a tavon. Szombaton a megnyitó miatt nagyon szűkös lett volna az edzés lehetőség, így a csapatok nagy része – köztük mi is – kihagytuk ezt a lehetőséget. (4 óra utazás max. 1 óra vitorlázásért)

Szombat este megnyitó. Vasárnap reggel 7 órakor indult a busz, majd edzés és próbafutam volt a program. 18-án pedig az első futam rajtol 11 órakor.

Az olimpiai falu fantasztikus. A hangulat nagyon jó, és a fiatalok is remekül érzik magukat. A vitorlás helyszínről csak annyit, hogy mindent megadnánk ha lecserélhetnénk a Velencei-tóra.”

Joni és Mári ma megkezdték a versenyt – folyamatos információk, élő közvetítés a verseny honlapján, az alábbi linken érhető el: http://www.nanjing2014.org/en/en_sports/GamestimeResults.htm

Jó szelet, hajrá magyarok!