fbpx

Nemzetközi találkozások a Groupama Garancia F18 katamarán világbajnokságon

F18_29A verseny egyik fő támogatója a Buda-Cash Brókerház Zrt, a devizapiacok hazai szakértője.

A 2011. július 1-8 között Balatonfüreden megrendezendő Groupama Garancia F18 katamarán világbajnokság 21 ország részvételével zajlik majd, ahol mind a versenyzők, mind a szurkolóik számára remek lehetőség nyílik a nemzetközi kapcsolataik erősítésére. Azoknak pedig, akik a sport mellett a nemzetközi pénzvilágban is sikeresekké kívánnak válni, remek lehetőségeket kínál a világbajnokság egyik fő szponzora, a Buda-Cash Brókerház Zrt.

Az 1995-ös megalakulása óta magánkézben lévő Buda-Cash Brókerház a kezdeti befektetési szolgáltatását, amely elsősorban a Budapesti Értéktőzsdére koncentrált, mára széleskörű nemzetközi pénz- és tőkepiaci termék és piackínálattá fejlesztette. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleik rajtuk keresztül elérik nemcsak a hazai és nemzetközi értékpapír- és tőkepiacokat (tőzsdék, devizák és származékos termékek, árupiaci termékek és befektetési alapok stb.) de ezt akár otthonról is megtehetik az online kereskedési platformjaikon keresztül (BC Trader, MarketStar, MetaTrader).

A katamaránozás szabadságérzetével állítható párhuzamba a Buda-Cash üzleti filozófiája, mely a függetlenség és az objektivitás, azaz kiválasztani a legjobb hazai és nemzetközi szakmai partnereket szolgáltatási-és termékkínálatuk bővítéséhez, valamint a jól képzett és tapasztalat munkatársaik és elemzőik révén képessé válni a piacok objektív értékelésére.

A Buda-Cash évek óta a Budapesti Értéktőzsde határidős szekciójának piacvezetője, de ma már a hazai befektetési szolgáltatók TOP 3-asának is tagja. Újdonságnak számít a hazai piacon a http://blog.budacash.hu/, amely felületen a Buda-Cash brókerei írnak, naponta megosztják a piaci eseményekről gondolataikat, véleményüket vagy éppen a nagyobb gazdasági események hátterét foglalják össze.

Ahogyan a Groupama Garancia F18 katamarán világbajnokság résztvevő igyekeznek megtalálni a legjobb szeleket és áramlatokat, úgy segít ügyfeleinek eligazodni a nemzetközi pénzpiaci befektetések között a Buda-Cash Brókerház is.