fbpx

Optimisteseink a SEEOO Kupán

OP-s csapatunk május 3-6. között a szerbiai Palicon versenyzett a SEEOOC kupán. A lányok közül Anna, Hanni, Sasi és Szonja, a fiúktól Miska, Olivér és Zsombor képviseletében érkeztünk meg csütörtök kora délután, ahol nagy vendégszeretettel fogadtak minket. Egy kis délutáni edzés, majd pihenés után gyorsan elérkezett az első versenynap 6 ország 92 versenyzőjével.

Három nap alatt 10 futamot sikerült lebonyolítani a rendezőségnek 5-15 csomó közötti szelekben. A verseny színvonalát emelte, hogy a tavalyi EB győztes Stefan Yuillel versenyezhettünk. A gyerekek nagyszerűen versenyeztek, több kimagasló futameredmény is született a három nap alatt: Hanni, Miska, Olivér 2. hely, mellette több top 10-es futameredmény, Anna 3. hely, Sasi 6. hely. Szonja és Zsombi első versenyeik egyike volt ez, ők is szépen vitorláztak a mezőny első felében.

A parti hangulat is szuper volt, a rendezők maximálisan kitettek magukért, készültek a gyerekeknek esti lampion gyújtással, tűzijátékkal, volt laser-robot show, valamint spagetti és pizza minden mennyiségben. Végeredményben Miska 7. helyen zárt összetettben, serdülőben 3. Pais-Hank Olivér 9. helyen zárt, serdülőben 4., ami másodéves versenyzőként egészen kimagasló eredmény. Hanni 10., lányok között 2. helyen végzett. Sasi 13., serdülő lányként ő is dobogóra állhatott 3. helyen. Anna 25. helyen végzett, szuper futameredményeket bezsebelve. Szonja 55., Zsombi 61. helyen zárt a 92 versenyzőből.

Gratulálunk a csapatnak!

A verseny hivatalos oldala: http://www.seeooc.rs/