fbpx

Orosz győzelem a Dragon Európa-bajnokságon

Az amatőrök kategóriájában Tenke Péter csapata bronzérmes

Orosz győzelem született a balatonfüredi Dragon Európa-bajnokságon. A pénteki napon szél hiányában nem lehetett futamot rendezni, így az eredmény nem változott.

Európa-bajnok az orosz Annapurna nevű hajó, kormányosa Anatolij Loginov, legénysége Alekszander Shalagin és Vagyim Statszenko. Második a monacói színekben vitorlázó német Jens Rathsack kormányozta egység, harmadik az orosz Dmitrij Szamohin csapata.

Az amatőrök kategóriájában nagy magyar siker született: a 7Arts csapata: Tenke Péter, Varga István és Szörényi Ádám a harmadik helyen végeztek.

Eredmények itt: https://bit.ly/2sm7FNZ

További részletek folyamatosan az EB angol nyelvű website-ján és a Facebook-on.

Összefoglaló és napi filmek a Magyar Dragon Szövetség YouTube csatornáján: https://bit.ly/2J5YiZp

A Dragon Európa-bajnokság rendezése csak támogatókkal és kiváló partnerekkel lehetséges. Ezért a szervezők e helyütt is köszönetet mondanak a versenyt támogatóinak és partnereinek: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Marinepool, Novofer Zrt., Dell EMC, Quantum Sails, Homola Pincészet, Szt. Donát Pincészet, Kreinbacher Birtok, Öregtanya, Hotel Silverine, Balatoni Hajózási Zrt., Live PR, SailingBooks.hu valamint Hungária Yacht Club és Magyar Vitorlás Szövetség.

 Fotó: Mag Andrea / Magyar Dragon Szövetség

További információk:

A Dragon Európa-bajnokság honlapja: www.dragoneuropeans2018.hu

Közösségi média: https://www.facebook.com/dragoneuropeanshungary

e-mail: hello@dragoneuropeans2018.hu