fbpx

OTP Junior Utánpótlás OB 3. napi beszámoló

20120801_OTP_0141Az előző naphoz hasonlóan az OTP Junior Utánpótlás OB hármadik napja is szélcsenddel kezdődött, ám délben a szél némi erősödését tapasztalva a rendezőség úgy döntött, hogy további futamokat rendez. Az Optimist és Cadet hajóosztályoknak két-két futammal sikerült zárni  a napot, a Laser Radial és  4.7 osztályoknak a váltakozó erejű, olykor 2-3 csomóra gyengülő szél miatt pályarövidítést rendelt el a rendezőség, így ők csak 1-1 futamot teljesítettek.Optimist hajóosztályban Erőss Lóránd(RIVE) vezeti a mezőnyt, őt követi Tóth Levente(BS-Fűzfő VK) valamint Lászlófy Levente(RIVE). Az összetett negyedik helyen Korchmáros Sára (BYC) foglal helyet, így jelenleg ő vezeti a női bajnoki listát.

Cadet hajóosztályban a mai két futamot megnyerő Polgár Lukács – Kanyicska Márk (THE) a vezető páros,  őket követi Kendeh Lili – Szilassy Borbála (THE) valamint Asperján Mihály – Asperján Dénes a KYC versenyzői.  A Kristóf Julianna – Tóth Soma (BYC) kettős jó napot zárt így kettő helyet előre lépve a 4. helyen várja a folytatást.

Laser 4.7 osztályban a Vadnai testvérek álltak az élre. A listavezető Vadnai Benjamint (BYC) öccse,  Vadnai Jonatán (BYC) követi, míg a harmadik helyen a szingapúri Bernie Chin (Singapore Sailing Federation) áll. Az összetett lista 7. helyét  Varga Dániel (BYC) foglalja el, ami egyben a jelenlegi bajnoki 3. helyet jelenti számára.

Laser Radial hajóosztályban az orosz Tretyakov Dmitry (SC-Patusnik) vezet abszolútban, őt követi Rozsnyai Domonkos (Spartacus VE) valamint Bathó Péter (BYC). A bajnoki 3. helyre az óvások után Veenstra Jelmer (BS-Fűzfő VK) lépett előre, mivel Dénes Bence (THE – YKA Agárd SE) DGM-et kapva a 10. helyre esett vissza.

Az ifjú vitorlázókat a futamok után hot-dog party és akrobatikus rock’n roll bemutató várta a parton.

Jó szelet kívánunk mára is!

További képek a galériában és a BYC Facebook oldalán találhatóak.

Cadet előzetes eredmény 6 futam után

Optimist előzetes eredmény 6 futam után

Laser 4 7 előzetes eredmény 4 futam után

Laser Radial előzetes eredmény 4 futam után