fbpx

Pazar eredmények Hourtin-ból, a 4.7-es VB-ről.

laser47_1A harmadik versenynap ontotta magából a magyar sikereket a laser 4.7 hajóosztály Európa-bajnokságán.

 

 

 

 

Vadnai Benji továbbra is csupa tízen belüli helyeket produkál, s napról napra szerzi a jobbnál jobb helyezéseket, ám a tegnapi nappal óriásit lépett előre. Az első futamon második helyen szelte át a célvonalat csoportjában, majd a következőn a hatodik helyen futott be, s ezzel előre lépett a 7!!! helyezésig a 213 főt számláló listán.

De nem csupán Benji remekelt. Huszka Matyi egy 5. és egy 3. helyezésével a 29. helyre ugrott előre, 49 helet javítva előző napi eredményén, s Takács Levente is begyűjtött egy negyedik helyezést. Nem volt olyan magyar fiú versenyző, aki ne végzett volna tízen belüli helyen a harmadik nap futamai során.

Virág Zsófi is kilenc helyet lépdelt előrébb az összesített listán 15., és 21. helyezésével, mellyel a 46. helyről várja a folytatást a 118 főt számláló női mezőnyben.

Még egy nap van hátra a selejtezőkből, s úgy tűnik, fiataljaink többsége az arany csoportban folytathatja majd a versenyzést, s remélhetően ott sem szakítják meg a sikerszériát, s szereznek hasonló jó eredményeket a döntők során.

MVSZ hír

Eredmények-fiúk.

Eredmények-fiúk U16.

Eredmények-lányok.