fbpx

Rajtolj az OTP Juniorral!

Pályázati felhívás:

Haribo tábor2011. augusztus 18-22. között Balatonfüredi Yacht Club az OTP JUNIOR-al összefogvaközösen bonyolítja le a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG – OTP JUNIOR UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG-ot. A versenyt megelőzően több nyereményjáték indul a 7-18 éves korosztály számára. A nyertesek a vitorlásszezon alatt olyan egy hetes vitorlástáborban vehetnek részt a Balatonfüredi Yacht Club szervezésében, ahonnan azokat a tehetséges gyerekeket válogatják, akikből később versenyzők lehetnek. Továbbá, nyomon követhetik a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG – OTP JUNIOR UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG -ot a helyszínen, testközelben a vízről is.

Játék kategóriák – kiválasztás szempontjai:

1. játék: Riporter kerestetik

Keressük a legjobb fotót Balaton vagy Vitorlás kategóriákban vagy a legjobb videót Balaton ismereti vagy vitorlás sport ismereti kategóriákban. A 4 kategória győztese részt vehet a versenyt megelőző BYC-es vitorlástáborok egyikében, majda verseny során fotózhat, és írásban tudósíthat a versenyről.

A beszámolókat a képekkel több internetes oldalon, köztük a www.byc.hu-n, a www.otpbank/junior.hu-n, a klub/verseny Facebook oldalán és más vitorlázással kapcsolatos internetes portálon is közzétesszük, valamint az X-TRAME stúdió segítségével tv csatornákon is vetítésre kerülhet.

2. játék: Interjú egy válogatott vitorlázóval

Készíts interjút egy válogatott vitorlás versenyzővel és írj róla, a sikereiről és a terveiről egy 2 oldalas cikket, melyet megjelentetünk a www.byc.hu, a www.otpbank/junior.hu honlapján valamint a verseny Facebook oldalán és a HajóMagazinban. Az írásokat elbírálja Litkey Farkas, többszörös Kékszalag bajnok vitorlázó, aki 2 nyertes írást hirdet ki. Agyőztesek részt vehetnek a versenyt megelőző BYC-es vitorlástáborok egyikében, majd a verseny során fotózhat, és írásban tudósíthat a versenyről.

Határidők:

A beküldési határidő 2011.július 10.

Postai cím:

Balatonfüredi Yacht Club

8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u. 2.

Elektronikus cím:

byc@byc.hu

tárgyban feltüntetve: kategória megnevezése

 Értékelés:

Az elbírálást követően az eredményeket legkésőbb július 20-ig az említett internetes oldalakon közzétesszük, és a nyerteseket felkeressük a vitorlástábor részvételi időpontok egyeztetése végett.