fbpx

10. Építők Vitorlás Kupája

Időpont: 2015.09.18.
Helyszín: Balatonfüred
Rendező: BYC

Szeptember 18-án az Építők Kupa résztvevőire várt a Balaton. A bőséges reggeli után vízre szálltak a versenyzők, hogy megmérettessenek az első futamon. A leggyorsabb hajó 1,5 óra alatt teljesítette a távot, ők a kihajózás után már az ebéddel nyugtathatták háborgó gyomrukat. A délutáni futamok a szél teljes hiánya miatt elmaradtak, de a résztvevők egy motorcsónak gyorsulási verseny szemtanui lehettek. A vacsorát a díjátadó és divatbemutató követte, a nap megkoronázásaképp pedig a Pedrofon együttes húzta a láb alá valót éjszakába nyúlóan.

Fotók a galériában találhatóak.


A 10. jubileumi Építők Vitorlás Kupája rendezvényre sok különlegességgel készülnek a szervezők. Szeptember 18-án a Balatonfüredi Yacht Clubban rendezendő esemény egyik fő érdekessége – a nagy érdeklődésre való tekintettel – az lesz, hogy még több típusú hajó szállhat majd vízre. A hagyományos J24-es és Nautic hajók mellett, saját hajóval is lehet indulni a délelőtti és délutáni futamok során. Öt kategóriában állhatnak a hajók rajthoz, és a YS szerint besorolt handicap rendszer szerint 5-5 perces időkülönbséggel indulhatnak, hogy teljesítsék a kitűzött pályát. További részletek a versenyszabályzatban olvashatók!

A 10. Építők Vitorlás Kupája jubileum remek alkalmat ad arra, hogy egy kicsit visszatekintsük, számtalan izgalmas, vicces, megható, örömteli momentum volt az elmúlt 9 vitorlás esemény kapcsán. A FB oldalunkon egy sorozatot indítottunk, ahol nyomon követhetitek a jelentősebb pillanatokat. Kalandra fel! Aki pedig még nem küldte el a jelentkezését mindenképpen tegye meg, mert fogynak a helyek! Jó szelet és kalandozást! A FB VISSZATEKINTÉS sorozat itt érhető el!

A verseny saját honlapja az alábbi linken érhető el:

www.epitokkupa.hu

meghivo