fbpx

BMW Leier Tolnay Kálmán Emlékverseny

Időpont: 2019 .05. 04.
Helyszín: Balatonfüred
Rendező: Balatonfüredi Yacht Club

Abszolút eredmény_2019

Osztályonkénti eredmények_2019

Fényképek

Nyolcadik alkalommal rajtol el a Balatonfüredi Yacht Club hagyományos emlékversenye, a Tolnay Kálmán László Emlékverseny 2019. május 4-én. A  verseny a BYC örökös tagja, a kétszeres olimpikon Tolnay Kálmán László előtt tiszteleg, aki 1965-ben a Balaton Kékszalagját is elnyerte.

Az idei évben a regatta névadó szponzora a BMW Leier Autó, akiknek köszönhetően értékes fődíjat vihetnek haza a kategóriagyőztes csapatok.

Érdemes lesz előnevezni a versenyre, hiszen azok között, akik április 27-ig a BYC online nevezési felületén keresztül regisztrálnak, a BMW Leier Autó jóvoltából értékes nyereményt sorsolunk ki.

Szezonnyitó túraversenyünk idén is nyitott a versenyengedéllyel még nem rendelkező szabadidős vitorlázók előtt. Remek lehetőség, hogy végre megtapasztalhasd, hogyan zajlik egy vitorlásverseny, milyen érzés együtt szelni a Balatont a versenytársakkal.

A BMW Leier Tolnay Kálmán Emlékverseny kifejezetten családbarát rendezvény! Amíg a csapatok a vízen küzdenek, addig a parton külön programokkal készülünk a gyerekeknek és a szurkoló hozzátartozóknak: szurkolói ajándékok készítése, mini autók versenypályája gyerekeknek, játéksarok, közös bográcsozás)

A versenyzők idén is ajándék sör/fröccs/üdítő kupont kapnak a nevezésen, hogy az érmek és díjak átvétele után közös koccintással ünnepelhessünk.

Azok között, akik 2019. május 1. 23 óra 59 percig előneveznek a versenyre az alább található BYC-es regisztrációs felületen BMW-s ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Részvételi és Játékszabályzat itt:

BMW Leier Tolnay Kálmán Emlékverseny sorsolás- Részvételi- és játékszabály