fbpx

BYC portékák

Üdvözlünk Portékáink oldalán!

Nagy örömmel mutatjuk be a Balatonfüredi Yacht Club ruházati és ajándék portékáit!

Az alábbi termékek elérhetőségével szeretnénk olyan egyedi sportruházati- és kiegészítő termékeket kínálni, melyeket Klubtagjaink, hajóbérlőink és minden kedves érdeklődő büszkén viselhet akár vitorlás versenyeken, akár a hétköznapokban.

Portékáink megvásárolhatók személyesen a BYC irodában vagy megrendelhetők online, házhoz szállítással a portekak@byc.hu e-mail címen.

A kiszállítást a Magyar Posta Zrt. végzi, ha termékeinket postai kiszállítással kéred, a végösszeghez hozzáadódik 500 Ft postaköltség.

Ha további információra lenne szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot a porteka@byc.hu e-mail címen!

Női ruházat

Férfi ruházat

Gyerek ruházat

Kiegészítők

Kiegészítők

Ajándékutalványok

Több évnyi munkát követően, a BYC és a SLAM magyarországi csapata a közös vitorlázás iránti szenvedélyük kifejezéseként egy egyedi ruhakollekcióval állt elő, amely olyan exkluzív mint maga a klub, és olyan életérzést fejez ki, amit csak egy ilyen hagyományokkal rendelkező klub tagjaként lehetséges átérezni.

A SLAM-BYC kollekció BYC Klubtagok részére egyedi, 30%-os árkedvezménnyel érhető el, amely a feltüntetett árból kerül levonásra.  Kínálatunk az egész család számára ajánl technikai és divatruházatot egyaránt. A kollekció minden darabja megtalálható, próbálható a BYC irodában, valamint a SLAM budapesti Hegyvidék Központban lévő üzletében egyaránt.

A BYC és Rooster Hungary by Stail and Sail Kft kapcsolata a Rooster magyarországi megjelenésétől kezdve összefonódik. A Rooster Hungary a Rooster technikai vitorlásruházati termékek magyarországi bevezetéséhez a BYC 2016. évi Laser Európa Kupáját választotta megfelelően színvonalas versenyként és ez a szponzori kapcsolat idén is folytatódik. A Rooster Hungary mentőmellény ráhúzó bibejei Klubtagjainknak egyedi áron, egyedi megjelenést biztosítanak.

Portékáink között megtalálhatóak a BYC exkluzív használati- és ajándék tárgyai is, valamint különféle ajándékutalványok.

Információ, rendelés leadása:
porteka@byc.hu vagy személyesen a BYC irodában

Kínálatunk folyamatosan bővül, kövessétek figyelemmel!

Az árak forintban értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák.

Üdvözlettel:
A BYC csapata