fbpx

Tököm-Lököm Kupa 2010

Tokom_lokom.previewA BYC klubnapjának keretein belül ismét megrendeztük a sokak által várt Tököm-Lököm Kupát! 3. éve már, hogy a klubtagok részt vesznek a Tököm-Lököm Kupán mely kifejezetten a BYC-es tagok számára lett kitalálva, mint egyfajta csapatépítő program.Úgy néz ki, hogy ez immáron hagyománnyá vált. Reméljük utódaink is továbbviszik ezt a jól bevált szokást.A nevezési díj ismét egy üveg finom italként lett megnevezve, szerencsére a rekesz idén is hamar megtelt. A résztvevőknek a nevezés után, kötelező orvosi vizsgálaton kellett részt vennie J majd, hogy még alkalmasabbak lehessenek, egy-két bemelegítő gyakorlatot kellett végre hajtaniuk. Az indulók számára több futamot indítottak, a táboros OP-ékkal különböző kategóriákban. Volt gyerek verseny és családi futam, külön férfi és női mezőny is rajtolt. A zsűri szigorúan ellenőrizte a bójavételeknél kötelezően elfogyasztott italokat. A kicsiknél kólát, a nagyoknál Jagermeistert kellett lehajtani. Ez általában nem okozott problémát… A gondokat így nem is az italfogyasztás, hanem a bármilyen segéd vagy a versenytársakat, gátló eszközök bevetése okozta. Gondolok itt horgonyra, evezőre, mericskére, és nyakba öntött vödör vízre…

Szerencsére az idő is kedvezett, így nagy szurkolások és nevetések közepette lezajlott a verseny.

Az eredményhirdetésnél a felnőttek oklevelet a csemeték pedig az oklevél mellett vízi ajándékokat vehettek át, majd együtt elfogyasztották a Kati jóvoltából készült gulyáslevest.

A „kemény mag” természetesen zenés-táncos esttel zárta a rendezvényt. Sokak sajnálatára a nevezési díj is hamar elfogyott.

Jövőre ismét találkozunk a Tököm-Lököm kupán!

A jobbnál jobb képek megtekinthetőek itt:

https://www.byc.hu/galeria/tokomlokomkupa2010