fbpx

Tököm – Lököm Kupa – Pintér Csaba Emlékverseny 2014

_original (2) Klubnapunk keretében idén ismét megrendeztük a Tököm-Lököm Kupát, amely ettől az évtől Pintér Csaba Emlékversenyként is szerepel: emlékezve ezzel kedves Klubtársunkra, aki egyik megálmodója és lelkes résztvevője volt ennek a vidám rendezvénynek, hosszú éveken át.

A résztvevők a legkisebb hajóosztályban, az optimistben „voltak kénytelenek” indulni. Sokuknak már a hajóban való elhelyezkedés is megterhelő próbatétel volt, hát még a versenyzés! Ezt még a rendezők nehezítették azzal is, hogy néhány vödör vizet futam közben a nyakukba öntöttek, és egy motorossal még egy kicsit meg is rángatták őket.

Nagy vidámság és sok nevetés kíséretében zajlott a verseny, miközben a parton kedves hölgytagjaink szakszerű irányításával már készült a vadpörkölt és a paprikás krumpli.

A klubnap részeként köszöntöttük a nanjing-i Ifjúsági Olimpián bronz érmet szerzett Vadnai Jonatánt, Csomai József edzőt, Böröcz Bence nemzetközi bírót, majd az országos bajnokságon szép sikereket elért ifjú vitorlázóinkat egy-egy könyvvel jutalmaztuk.

Az eredményhirdetés után finom vacsora és kellemes italok kíséretében elevenítették fel a délutáni verseny vidám eseményeit.

Vacsora közben halk zene szólt, ami egyre hangosodott, amitől aztán táncra perdültek a résztvevők, és a kemény mag csak éjfél után fáradt el.

Célunk az volt, hogy klubtagjaink és hajótulajdonosaink között erősítsük a közösségi összetartozást, reméljük, sikerült!

Találkozzunk jövőre ugyanitt!

-Paja-

Fotók ide kattintva érhetőek el!