fbpx

Versenyelméleti sorozat az MVM Sportegyesület szervezésében

Az MVM Sportegyesület a 2012/2013 évi őszi-tavaszi időszakban versenyelméleti oktatássorozatot szervez, amelyen valamennyi hazai ifjúsági vitorlás egyesület versenyzőjét és edzőit várja.

Az előadások két-háromheti gyakorisággal, péntekenként, 17.00-19.00 óra között (rövid szünettel) kerülnek megvalósításra a Magyar Villamos Művek Zrt. budapesti székházának Jedlik termében (1031 Budapest, Szentendrei út 207-209.) 2012. november-2013. március között.

Az előadássorozatot neves előadók és vitorlázók tisztelik meg előadásukkal, a résztvevők Böröcz Bence, Berecz Zsombor, Eszes Detta, Goszleth Marcell, Hodács Attila, Karácsony Réka, Kelemen Tamás, Dr. Rácz Levente, Vadnai Benjámin és Weöres Márta előadását hallgathatják a péntek délutáni alkalmak során.

Tervezik az előadások videóra rögzítését és a videó anyag valamennyi, ifjúsági versenyoktatást folytató hazai egyesület részére történő megküldését, oktatási célra történő későbbi felhasználás céljából.

Az MVM bízik benne, hogy az előadássorozat nagyban hozzájárul fiatal vitorlázóink elméleti ismereteinek bővítéséhez, e mellett jó lehetőséget teremt arra is, hogy a különböző hazai klubok versenyzői jobban megismerhessék egymást és az  előadókat.

Természetesen a részvételt valamennyi ifjúsági versenyző számára ingyenesen biztosítják.

A BYC-es fiatalok jelentkezését Csomesz, Bigi és Bence várja!

Program_MVM SE Ifjúsági vitorláselméleti oktatás